v

INDEPENDENT PROFESSIONALS

Independent Professionals is het onderdeel van de Independent Recruiters Groep gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals op tijdelijke basis.Dat doen we voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing, Recruitment, Inkoop en HRM. maar ook voor professionals uit in onze andere labels.  Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals. Samen met onze labels; Independent Engineering, Independent Hospitality, Independent Facility, Independent Recruiters, Independent Public, Independent Retail en Independent Life Sciences hebben wij sinds 2003 honderden professionals aan een vaste of tijdelijke baan geholpen

Job Banner
Danone (nutricia)

Heb jij als Hoger Veiligheidskundige...

Lees meer
De klant: Kay Goedhardt
In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier samen mogen werken met Independent Recruiters. Door de jaren heen heb ik hen goed leren kennen. Independent Recruiters is niet alleen een top opleider van zijn eigen personeel, ze hebben oog voor potentie en talent. Ze zijn een goede adviseur en zijn heerlijk no nonsense. Alle communicatie is open en transparant en hebben ons altijd goed kunnen ondersteunen in het vinden van zowel tijdelijke als vaste krachten. Ze zijn gedreven (in kwaliteit en gepaste snelheid) en snappen de corporate processen. Door dit alles zijn ze een pareltje in het grote landschap van de vele bureaus.
De Kandidaat: Ben Heideveld
Ik werk al weer zo'n vijf jaar op verschillende klussen via Independent Recruiters. Ik heb ze leren kennen als een reële partij die absoluut bereid en in staat is om rekening te houden met het belang van de Zelfstandig Professional. Dat uit zich in tweerichting-verkeer bij clausulering van inzetovereenkomsten, vlotte betaling en uitstekende bereikbaarheid van staf en directie. Ik vind dat waardevol. Drs Ben Heideveld, Interim Senior Solution Architect Strategic IT, TenneT.
MVO: Stichting Babyspullen
De Independent Recruiters Groep steunt inmiddels al een aantal jaren met het hele team de Stichting Babyspullen. Stichting Babyspullen verzamelt landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekken zij via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben. Waarom zij dat doen? Omdat in Nederland 1 op de 9 kinderen opgroeit in armoede. In grote steden is dat zelfs 1 op de 4 kinderen… Zij vinden dat elk kind recht heeft op een goede start!.

Nieuwsgierig geworden naar de stichting? Meer informatie kun je vinden door op de volgende link te klikken: Stichting Babyspullen Daar kun je ook meer informatie vinden over hoe je zelf zou kunnen bijdragen aan dit fantastische goede doel!
Independent Recruiters Groep BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close